Θέλουμε τη γνώμη σας

Περιηγηθείτε στο ιστολόγιο. Δείτε τι σας αρέσει και τι όχι. Σχολιάστε και προτείνετε ελεύθερα.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3



24-2-2011
Αγαπητοί γονείς,

Φέτος προσπαθήσαμε το αποκριάτικο πάρτι του συλλόγου να έχει ως επίκεντρο τη δημιουργική διασκέδαση των παιδιών μας.
Δεύτερος βασικός  μας στόχος ήταν  η συμμετοχή, η γνωριμία και η προσωπική επαφή όσο το δυνατόν περισσοτέρων γονιών με το σύλλογο.
Φυσικά και η οικονομική στήριξη του σχολείου, στο οποίο καταλήγουν όλα τα χρήματα του ταμείου μας, αποτελεί πάντα ιδανική συνθήκη.

Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν ώστε να γίνει ο χορός στον πλέον κατάλληλο και φυσικό χώρο των παιδιών, το σχολείο μας. Άμεση αυτονόητη συνέπεια ήταν η αύξηση του μειωμένου κόστους  συμμετοχής που αρχικά επιθυμούσαμε. Από 6 Ευρώ στο σχολείο έγινε 11 Ευρώ, λόγω ενοικίασης του χώρου εκδηλώσεων. Αν υπήρχε και πλήρες γεύμα αντί για καφέ με σνακ, τότε θα ανέβαινε κι άλλο το κόστος. Αντί αυτού, θα γίνει δωρεάν μπαρμπεκιου με σουβλάκια και κρασί για τους έχοντες προσκλήσεις.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το πρόγραμμα της γιορτής είναι μοναδικό στην πόλη μας και όχι μόνο, σε σχέση με άλλες συμβατικές σχολικές γιορτές.
Η παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου, αποτελεί μία επιτυχία του σχολείου, στην οποία σας καλούμε να στηρίξετε. Θα παρουσιαστεί ένα ωριαίο πρόγραμμα με αποκριάτικα και παραδοσιακά τραγούδια και γίνεται για πρώτη φορά σε αποκριάτικη γιορτή σχολείου. Τα παιδιά, σε μια μοναδική ευκαιρία, θα ακούσουν και θα δουν από κοντά όλα τα όργανα μια φιλαρμονικής. Θα ήταν κρίμα να παίξουν σε μία άδεια αίθουσα. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν καλές σχέσεις με τις υπηρεσίες του Δήμου, τις οποίες χρειαζόμαστε (καθαριότητα, συντήρηση κλπ.)

Η κορυφαία ψυχαγωγική ομάδα της πόλης Παιδιά εν Δράσει (Kids in Action), θα παρουσιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα για μιάμιση ώρα με 3 καλλιτέχνες (κλόουν, ζογκλέρ, dj) σε μία μοναδική παράσταση με την συμμετοχή των παιδιών (διαγωνισμός χορού, συμμετοχικά παιχνίδια κλπ.).

Ο χόρος BLOCK 33 είναι από τους καλύτερους πολυχώρους εκδηλώσεων στην πόλη μας. Διαθέτει σκηνή για την παράσταση, μεγάλη πίστα για να χορέψουν τα παιδιά και άφθονο χώρο με τραπεζοκαθίσματα για τους μεγάλους. Θα υπάρχει και ειδικός χώρος μόνο για μεγάλους για καφέ και κάπνισμα.
Τέλος, θα γίνει και μία κλήρωση δωροεπιταγών των καταστημάτων ΜΑΣΟΥΤΗΣ, με το απόκκομα της πρόσκλησης.

Πολλοί από εσάς διαφωνείτε με τις αποφάσεις τις δικές μας ή των παλαιότερων συμβουλίων. Οι λόγοι μη συμμετοχής σας μπορεί να είναι πολλοί, αλλά κύρια ακούσαμε το οικονομικό και την έλλειψη φαγητού. Για το φαγητό, σας λέμε ότι τα χρήματα θα δοθούν για την ψυχαγωγία των παιδιών μας. Για το οικονομικό σκέλος αποφασίσαμε εκτάκτως τα εξής:
§       Τα νήπια, που δεν είναι μαθητές του σχολείου θα μπαίνουν δωρεάν.
§       Ο συνοδός γονέας που θα συνοδεύει 2 μαθητές του σχολείου θα παίρνει δωρεάν πρόσκληση (αφορά μόνο ενήλικες). Απαιτείται η εξόφληση συνδρομής στον σύλλογο. Στόχος είναι να έρθουν περισσότερα παιδιά στη γιορτή.
Αυτή η γιορτή ας αοτελέσει μια καινούρια αρχή. Αλλωστε, ετοιμάζουμε πολλές εκδηλώσεις το καλοκαίρι (προβολές, πάρτυ κλπ.) στο χώρο του σχολείου, καθώς και ημερίσιες εκδρομές και περιπάτους.

Σας καλούμε να έρθετε για να περάσουμε καλά εμείς οι μεγάλοι, αλλά κυρίως τα παιδιά μας. Ελάτε να πιουμε κρασί και να μιλήσουμε πιο χαλαρά για τα προβλήματα του σχολείου. Με καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν. Πάρτε την παρέα σας, εντός ή εκτός σχολείου και ελάτε στη γιορτή.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου