Θέλουμε τη γνώμη σας

Περιηγηθείτε στο ιστολόγιο. Δείτε τι σας αρέσει και τι όχι. Σχολιάστε και προτείνετε ελεύθερα.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη γιορτή – παζάρι


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, 6μμ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή – παζάρι


Ελάτε όλοι στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι πλούσιο και περιλαμβάνει:
  • Θα μοιραστούν δώρα από τον Σύλλογο σε ΟΛΑ τα παιδιά. Για να δούμε, θα έρθει ο Αι-Βασίλης στο σχολείο μας;
  • Χριστουγεννιάτικος μπουφές με κέϊκ, γλυκίσματα, καφέ και χυμούς. Τα γλυκίσματα θα φτιαχτούν από γονείς και θα διατίθονται με ένα μικρό, συμβολικό ποσό για να μαζευτούν έσοδα για τον Σύλλογο.
  • Κοινωνικό παντοπωλείο. Θα μαζευτούν τρόφιμα και θα παραδοθούν σε ιδρύματα και συλλόγους. Μπορείτε να φέρετε συσκευασίες (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, γάλατα σε κονσέρβα, ζάχαρη, αλεύρι κλπ.)
  • Συλλογή παλιών ρούχων για να δοθούν στην ΜΚΟ Αρσις. Τα ρούχα είναι πολύτιμα. Δίνονται σε άπορες οικογένειες.
  • Συλλογή παλιών προσχολικών βιβλιών και παιχνιδιών, για να δοθούν σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία της περιοχής.
  • Πώληση διακοσμητικών σε συμβολική τιμή, κατασκευασμένα από γονείς και παιδιά.
  • Εκθεση βιβλίου από βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. Θα πουλούνται βιβλία από τα οποία ένα ποσοστό των εσόδων θα πάει στον Σύλλογο.
  • Ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Σε καιρούς δύσκολους που το βιβλίο έχει γίνει πολυτέλεια, ο Σύλλογος διοργανώνει ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου. Η ιδέα και η πρακτική του εφαρμογή είναι απλή: προσέρχεστε στο χώρο, φέρνετε ότι βιβλίο θέλετε και παίρνετε τον αντίστοιχο αριθμό βιβλίων. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των βιβλίων και του είδους τους. “Οσα φέρνετε τόσα παίρνετε”. Μοναδική προϋπόθεση και θέμα συνείδησης όσων θέλουν να συμμετέχουν, τα βιβλία να είναι σε καλή κατάσταση.


2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΜΑΡΙΑ ΦΕΣΤΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε την δασκάλα των Γερμανικών, Μαρία Φεστίδου, για τα θερμά της λόγια. Γονείς και δάσκαλοι, με συλλογικότητα και καλή διάθεση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και δημιουργικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή