Θέλουμε τη γνώμη σας

Περιηγηθείτε στο ιστολόγιο. Δείτε τι σας αρέσει και τι όχι. Σχολιάστε και προτείνετε ελεύθερα.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙΟΥ & ΓΟΝΕΑΓΩΓΕΙΟΥ



Την Παρασκευή 11-11-2011 στις 6.30 μμ, συνεδρίασε η Σχολική Επιτροπή για το θέμα διάθεσης αιθουσών στον Σύλλογο για τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Αποφασίστηκε ότι θα μας δοθούν οι αίθουσες και οι χώροι που ζητήθηκαν.
Είναι μια σημαντική απόφαση και πρέπει να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τον νέο μας διευθυντή, τον κύριο Νικόλαο Φωτόπουλο, που άκουσε όλα τα δεδομένα και κινήθηκε με ευελιξία και διάθεση για την επίλυση του θέματος.
Επίσης, την κυρία Τερψίδου, πρόεδρο της 44ης Σχολικής Επιτροπής, η οποία άκουσε προσεκτικά τα αιτήματά μας, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

Τέλος, πρέπει να αναφερθούμε στον Χρυσόστομο Κεπερτή, εκπρόσωπό μας στην Σχολική Επιτροπή, που με την καταλυτική του παρουσία και τις καίριες τοποθετήσεις του, βοήθησε πάρα πολύ στο να διευθετηθούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία.

Πρέπει όμως να μνημονεύσουμε την δικιά σας συμμετοχή σας τόσο στην Σχολή Γονέων όσο και και στις δραστηριότητες. Η συμμετοχή σας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της επιτροπής.
Στην Σχολή Γονέων έχουμε το μέγιστο των συμμετοχών (25 άτομα). Το δεύτερο τμήμα της Τετάρτης, που τελικά δεν θα τρέξει, έχει μεν 13 αιτήσεις, αλλά δεν υπάρχουν μόνιμες παρουσίες. Δηλαδή, είχαμε 38 αιτήσεις γονέων (σχεδόν το 20% των γονεών έκανε αίτηση).

Στις δραστηριότητες δήλωσαν συμμετοχή σχεδόν 70 παιδιά (το ένα τρίτο του συνόλου των παιδιών) και 15 γονείς για pilates και yoga. Και από ότι φαίνεται θα αυξηθούν οι αιτήσεις.

Ολα τα παραπάνω σημαίνουν πολλά. Κατ' αρχήν δείχνει διάθεση για συμμετοχή και ανάγκη για κάτι νέο στο σχολείο μας.

Επίσης, πρέπει να αναφερθούμε σε κάποια μέλη του Συλλόγου (δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ονομαστικά, ξέρουν αυτοί), που βοηθήσαν σε δύσκολες στιγμές της γενικότερης προσπάθειας. Αυτό δείχνει ότι αν εμφανίζεται σύσσωμος ο Σύλλογος σε θέματα που αφορούν εμάς και το σχολείο, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Πέρσι το ευχόμασταν, φέτος το βλέπουμε να συμβαίνει.

Τέλος, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι περισσότερες δραστηριότητες και εκδηλώσεις φέρνουν περισσότερες ευθύνες. Σε όλους μας. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, στην οργάνωση, στην συνεργασία με το σχολείο και τους άλλους φορείς (δήμος, πρωτοβάθμια κλπ.).

Ετσι λοιπόν, ξεκινάν οι δραστηριότητες. Θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα για χρονοδιαγράμματα και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου